Ny trawler søsat og snart klar til rejefiskeri

marts  2023

Netop nu lægger Tersan Shipyard sidste hånd på vores nybygning, Atlantic Enterprise 3.0, som er vores største enkeltstående investering, og en cementering af vores ambitionen om fortsat at være en af verdens førende producenter af MSC-mærkede vildtfangede koldtvandsrejer og hellefisk. Hun blev søsat i september sidste år, og er snart klar til levering. 

Trawleren er baseret på mere end 40 års fiskerierfaring, hvor Ocean Prawns har været en del af fiskeriets udvikling i det Arktiske Hav, og hvor Kristian Barslund Jensen i mange år selv har stået på broen i de stormfulde, kolde og isfyldte farvande ved Canada, Grønland, Nordnorge og Svalbard. 

Vi glæder os til at præsentere vores bud på fremtidens kombitrawler til både reje- og hellefiskeri. Trawleren er fyldt med det nyeste udstyr på alle niveauer dvs. fabriksudstyr, fryseri, fiskeudstyr, navigationsudstyr, travlspil og kraner, alt sammen for at være på forkant med fremtidens udvikling og fiskeri. Gennem hele processen har vi haft en tæt sparring med vores leverandører, som også har set det som en spændende og udfordrende opgave/leverance. Vi har kort sagt allieret os med de bedste i markedet på alle parametre, og haft stor fokus på skånsomt fiskeri, øget effektivitet og ikke mindst fangstens kvalitet, smag og friskhed. 

Se videoen fra søsætningen