Trawlere

Ocean Prawns

Koncernens flagskib og den største rejetrawler i flåden. Den er canadisk indregistreret og fisker i det Arktiske Hav. Der landes omkring 730 ton forarbejdede og indfrosne arktiske rejer pr. tur.

Atlantic Enterprise

Denne trawler er den nyeste og mest moderne i vores flåde. Den er canadisk indregistreret og er en kombineret reje- og hellefisk trawler, der fisker i det Arktiske Hav. Der landes omkring 680 ton forarbejdede og indfrosne koldvandsrejer pr. tur samt ca. 2.000 ton hellefisk pr. år.

Ocean Tiger

Tiger er koncernens eneste dansk registrerede rejetrawler, og den fisker ved Barentshavet samt ved Vest- og Østgrønland. Der landes omkring 400 ton forarbejdede og indfrosne arktiske rejer pr. tur.

Reval Viking

Trawleren er estisk indregistreret og fisker rejer ved Østgrønland og i Barentshavet.

Lokys

Trawleren er litauisk indregistreret og fisker rejer i Barentshavet.

Taurus

Trawleren er litauisk indregistreret og fisker rejer i Barentshavet.

Ocean Laura

Trawleren er dansk indregistreret. Østersøkvoterne af torsk fanges i vinterhalvåret og sælges på fiskeauktion, mens Nordsøkvoterne af rødspætte og rødtunge fanges i forår/sommer halvåret og landes i Thyborøn.

Ocean Freja

Trawleren er dansk indregistreret. Østersøkvoterne af torsk fanges i vinterhalvåret og sælges på fiskeauktion, mens Nordsøkvoterne af rødspætte, rødtunge og jomfruhummer fanges i forår/sommer halvåret og landes i Thyborøn.