Nyheder

Marts 2024

Kom med ombord på en virtuel tur og udforsk Atlantic Enterprise!

Fredag d. 10. november lagde Atlantic Enterprise fra kaj med kurs mod det krystalklare, iskolde hav i Canada. Kristian Barslund Jensen er med ombord, og glæder sig til turen over Atlanten sammen med resten af besætningen.

Læs mere

november 2023

atlantic enterprise har kurs mod canada

Fredag d. 10. november lagde Atlantic Enterprise fra kaj med kurs mod det krystalklare, iskolde hav i Canada. Kristian Barslund Jensen er med ombord, og glæder sig til turen over Atlanten sammen med resten af besætningen.

Læs mere

Juni 2023

Stigende rejepriser sikrer Ocean Prawns et succesfuldt år

Ocean Prawns præsenterer et koncernresultat på 79 mio. kr. efter skat, hvilket er en forbedring på 13 mio. kr. i forhold til 2021. Samtidig er koncernens egenkapital steget til 826 mio. kr. Der er stadig stor efterspørgsel efter koldtvandsrejer og hellefisk, hvilket har ført til en gunstig udvikling i rejepriserne især i første halvdel af 2022. 

Læs mere

marts 2023

Ny trawler søsat og snart klar til rejefiskeri

Netop nu lægger Tersan Shipyard sidste hånd på vores nybygning, Atlantic Enterprise 3.0, som er en cementering af vores ambitionen om fortsat at være en af verdens førende producenter af MSC-mærkede vildtfangede koldtvandsrejer og hellefisk. Hun blev søsat i september sidste år, og er forhåbentlig snart klar til at blive leveret.

Læs mere

August 2022

Ocean Prawns kåres til årets virksomhed på bornholm

Prisen blev uddelt af Bornholms Erhvervsservice, og havde i år fokus på virksomheder, der har gjort en særlig indsats for det bornholmske samfund.

Læs mere

Juni 2022

Der er stadig penge i rejer - Ocean Prawns leverer endnu et stærkt regnskab

Ocean Prawns præsenterer et koncernresultat på 66 mio. kr. efter skat, hvilket er 11 mio. kr. bedre end i 2020. Koncernen har samtidig øget sin egenkapital til 740 mio. kr. 

Læs mere

November 2021

OCean Prawns kåres som ÅRETs helt i region hovedstaden 

PwC, Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans har netop tildelt Ocean Prawns en særlig pris som Årets Helt 2021 - en pris der gives til en ejerleder, som har gjort sig særligt bemærket i lokalsamfundet. 

Læs mere

Juni 2021

Stærkt resultat fra Ocean Prawns trods udfordringer fra pandemi 

Ocean Prawns leverer et koncernresultat på 55 mio. kr. efter skat, hvilket er 29 mio. kr. mindre end i 2019. Ikke overraskende har den globale pandemi COVID-19 også udfordret Ocean Prawns.

Læs mere

Januar 2021

Fiskeriaftale mellem EU og Grønland er endelig på plads

Endelig faldt fiskeriaftalen på plads mellem EU og Grønland, som desværre resulterer i mindre rejekvote til Ocean Tiger.

Læs mere

Januar 2021

Ocean Prawns bygger topmoderne rejetrawler

Ocean Prawns har indgået aftale med det tyrkiske værft Tersan Shipyard om byggeri af en ny trawler til ca. 400 mio. kr.

Læs mere

September 2020

Fjerbold og rejer er et godt match i Kina

Ocean Prawns har de seneste 4 år bakket op om Mathias Christiansens badmintonkarriere, og har netop indgået en ny 2-årig aftale med den bornholmske badmintonatlet.

Læs mere

Juli 2020

Ocean Prawns præsenterer næstbedste resultat nogensinde

Ocean Prawns kom ud af 2019 med et overskud på 125 mio. kr. før skat, hvilket er en forbedring på 34 mio. kr. i forhold til 2018. Det flotte resultat er koncernens næstbedste resultat til dato.

Læs mere