Atlantic Enterprise har kurs mod canada

november  2023

Atlantic Enterprise har lagt fra kaj i Tyrkiet og har har sat kurs mod Harbour Grace og det krystalklare, iskolde hav i Canada. Kristian Barslund Jensen er med ombord, og glæder sig til turen over Atlanten sammen med resten af besætningen.

Atlantic Enterprise er baseret på mere end 40 års fiskerierfaring, hvor Ocean Prawns har været en del af fiskeriets udvikling i det Arktiske Hav, og hvor Kristian Barslund Jensen i mange år selv har stået på broen i de stormfulde, kolde og isfyldte farvande ved Canada, Grønland, Nordnorge og Svalbard. 

Atlantic Enterprise er vores bud på fremtidens kombitrawler til reje- og hellefiskeri. Trawleren er fyldt med det nyeste udstyr på alle niveauer fra fabriksudstyr, fryseri, fiskeudstyr, navigationsudstyr, travlspil og kraner, alt sammen for at være på forkant med fremtidens udvikling og fiskeri.

Gennem hele processen har vi haft en tæt sparring med vores leverandører, som også har set det som en spændende og udfordrende opgave/leverance. Vi har kort sagt allieret os med de bedste i markedet på alle parametre, og haft stor fokus på skånsomt fiskeri, øget effektivitet og ikke mindst fangstens kvalitet, smag og friskhed. 

Læs mere om vores trawlere